Zonnepanelen Utrecht

Haal duurzame energie in huis. Er worden steeds meer zonnepanelen geplaatst op de daken in Utrecht. Grote kans dat die zijn geleverd en gemonteerd door de specialisten van Caan Installatie & Afbouw. Wij zijn erg blij met de ontwikkeling dat steeds meer mensen voor groene energie kiezen. Groene energie is, in tegenstelling tot grijze energie, namelijk milieuvriendelijker, duurzamer en op termijn veel voordeliger. Wij van Caan Installatie & Afbouw zien graag bij iedereen onze zonnepanelen op het dak. Wilt u zonnepanelen kopen of een zonneboiler aanschaffen? We kunnen dit voor u verzorgen, en ook voor deskundig advies op het gebied van zonne-energie staan wij voor u klaar.

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug

Het is een verstandige keus zonnepanelen aan te schaffen om de volgende redenen. Ten eerste zijn zonnepanelen natuurlijk erg milieuvriendelijk. Tijdens het proces waarin zonlicht omgezet wordt in zonne-energie komen geen schadelijke stoffen vrij. Daarnaast is de zon een onuitputtelijke bron. Zonne-energie is dus enorm duurzaam. U betaalt dus eigenlijk eigenlijk alleen de aanschafkosten van de zonnepanelen.

Mogelijkheden bij u in Utrecht

Zoals gemeld is Caan Installatie & Afbouw dé specialist in Utrecht als het gaat om (groene) energie. Wij hebben de kennis, ervaring en producten om ook uw huis of bedrijfspand energiezuiniger en groener te maken met de nieuwste technieken en middelen. U kunt bij ons terecht voor o.a. het volgende:

  • CV ketel kopen en laten installeren
  • Zonneboiler kopen en laten installeren
  • Zonnepanelen kopen en laten installeren
  • Hybridesysteem (warmte uit lucht) kopen en laten installeren

Hoe werkt een zonneboiler?

Naast zonnepanelen kunt u bij ons ook een zonneboiler aanschaffen. Hiermee kan zonlicht die wordt opgevangen worden omgezet in warmte. Met deze warmte wordt sanitair water verwarmd, voor douche, bad, afwas enz. Voor de installatie van een zonneboiler plaatsen we een zonnecollector op het dak, een warmwaterreservoir en een pomp of warmteregelaar. Wel 50 tot 70% van het water dat in uw keuken of badkamer wordt verwarmd zal door de zonneboiler worden verwarmd. Zo kunt u behoorlijk besparen op uw energiekosten.

Wilt u in Utrecht kiezen voor duurzame energie? Bel ons

U ook? Besluit dan vandaag nog ook uw huis of bedrijfspand in Utrecht op zonne-energie te laten draaien. Benader Caan Installatie & Afbouw door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)341 428 444 of stuur een mailtje naar info@caaninstallatie.nl. Wij installeren graag bij u de mooiste zonnepanelen in Utrecht.

Contact