Zonnepanelen

Een beter milieu begint met zonne-energie. Oké, Nederland staat niet bekend om haar zonnige klimaat, maar zonnepanelen leveren zelfs in ons klimaat al zeer veel rendement. De hedendaagse zonnepaneelsystemen zijn inmiddels al zo ver doorontwikkeld waardoor iedere zonnestraal daadwerkelijk energie op zal leveren. Het is hierbij van groot belang dat de installatie en de plaatsing van de zonnepanelen op deskundige wijze wordt uitgevoerd. Bij Caan Installatie hebben wij deze deskundigheid en ervaring in huis. Wij helpen u graag bij het besparen op uw energierekening en het sparen van het milieu.

Zonnepanelen zijn een uitkomst in zonne-energie

Zonnepanelen horen steeds meer bij het hedendaagse straatbeeld en steeds vaker wordt bij het bouwen van complexen en woningen al rekening gehouden met duurzame energie. Bij het bouwen van de wat oudere woningen is hier logischerwijs nog geen rekening mee gehouden. Dit zegt echter nog niets over de mogelijkheden van het aanbrengen van zonnepanelen. Veel daken lenen zich goed voor het plaatsen van de zonnepanelen. Slechts in enkele gevallen levert de plaatsing te weinig rendement op. Bij Caan Installatie houden wij hier altijd rekening mee en wij zullen u zo goed mogelijk informeren over het haalbare rendement.

De voordelen van plaatsing en installatie door Caan Installatie

Van tevoren geven wij u een helder beeld van het op te leveren rendement bij de plaatsing van zonnepanelen op uw dak. Zo weet u of het de moeite en het geld waard is.

  • Wij gebruiken uitsluitend zonnepanelen met de hoogste kwaliteit en het grootste rendement
  • Wij zijn betrouwbaar en eerlijk over het rendement en ondersteunen deze stelling door een overzichtelijke berekening voor u op te stellen
  • Wij werken in een groot deel van Nederland, voornamelijk in midden-Nederland
  • Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, voordat u overgaat tot een investering in duurzaamheid, zich graag goed wilt laten informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Doordat wij ruime ervaring hebben en goed op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen kunnen wij garanderen dat de informatie die u bij ons ontvangt kloppend is en actueel.

Advies en info

Indien u inderdaad serieuze overwegingen heeft om meer duurzaam te gaan leveren door het plaatsen van zonnepanelen, willen wij u graag van dienst zijn door u volledig te informeren. Onze medewerkers kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden. Neemt u vandaag eens contact met ons op door te bellen naar 0341-428444 voor alle informatie over zonnepanelen.

Werkgebied

Caan Installatie & Afbouw is gevestigd in Harderwijk, natuurlijk beperken we ons werkgebied niet tot Harderwijk alleen. Zo hebben we al vele mooie projecten mogen afronden in onder meer: ’t Harde, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Ermelo, Garderen, Hierden, Lelystad, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Uddel, Utrecht, Zeewolde, Zwolle

Contact