Installatiebedrijf Zwolle

Vind snel een goede installateur. Op zoek naar een loodgieter, installatiebedrijf, stukadoor of elektriciën in Zwolle? Neem dan contact op met een installateur van Caan installatie & afbouw. Wij zijn een flexibel bedrijf dat diverse werkzaamheden uitvoert rondom een verbouwing of renovatie. Hierbij kunt u onder meer denken aan het installeren van verlichting en sanitair, het uitvoeren van stucwerk en cv onderhoud.

Een ervaren loodgieter in de regio Zwolle

Als u op zoek bent naar een loodgieter in Zwolle dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Onze vakmannen kunnen onder meer uw keuken installeren, leidingen omleggen, uw nieuwe wasmachine aansluiten of een buitenkraan aanleggen. Ze zijn in staat om zowel reparaties te verzorgen als compleet nieuwe systemen aan te leggen. Daarnaast adviseren zij u ook over besparende installaties. U bent dan ook verzekerd van een optimale aanleg.

Een ervaren elektriciën inhuren

Wij zijn ook werkzaam als elektriciën in Zwolle. Caan installatie & afbouw biedt u uitkomst voor zowel grote als kleine werkzaamheden op het gebied van elektra. Hierbij kunt u onder meer denken aan het moderniseren van een groepenkast, het aanleggen van aparte groepen voor bijvoorbeeld keukenapparatuur, complete keukeninstallaties aanleggen of het aanleggen van stroompunten of medianetwerken van uw bedrijf in Zwolle. Tevens kunnen wij u ook advies geven op het gebied van slimme, besparende oplossingen op het gebied van elektra.

Uw badkamer verbouwen volledig naar uw wensen

Denkt u erover om uw badkamer te verbouwen? Dan ook bent u bij ons aan het goede adres. Onze deskundige vakmannen kunnen de renovatie uitstekend voor u uitvoeren. Zij realiseren de badkamer of toiletruimte van uw dromen. Dit doen zij snel en vakkundig. U kunt dus al snel genieten van uw nieuwe sanitair bij u thuis in Zwolle. Naast werkzaamheden als loodgieter kunt u ons ook inschakelen als tegelzetter of stukadoor.

De juiste cv ketel plaatsen bij u in Zwolle

Naast de werkzaamheden als tegelzetter en op het gebied van renovatie en verbouwen is Caan installatie & afbouw in Zwolle ook een erkende installateur van Remeha-ketels. Met ons cv onderhoud zijn wij in staat om uw bestaande cv ketel goed te onderhouden. Daarnaast kunnen we u ook adviseren en helpen bij de keuze voor een nieuwe cv ketel.

Meer weten over de werkwijze van ons installatiebedrijf? Bel of mail ons dan snel!

Denkt u erover om ons in te huren? Of bent u op zoek naar een elektriciën of loodgieter in Zwolle? Neem dan snel eens contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Caan installatie & afbouw is bereikbaar via +31 (0)341 428 444 of mail naar info@caaninstallatie.nl. Of vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan. Als flexibel bedrijf bieden wij onze diensten door heel Nederland aan. U kunt onze installateurs dan ook inhuren voor allerlei werkzaamheden in Zwolle.

Contact